Target, waarom en voor wie ?
Target is ontstaan omdat we ervaren hebben dat er onvoldoende voor de goalies in België werd gedaan. In Nederland en andere buurlanden is het gans anders, structuren zijn ingesteld om onze goalies te steunen, te motiveren en te doen vorderen. Dit is de reden waarom we hebben bestolen kampen & clinics te organizeren enkel voor de goalies. Het doel is goalies te hebben die zich 100% goed voelen in hun spel, in hun hoofd, in hun body, in hun team en in hun alledaagse leven.

 

We willen een structuur opstellen om in verschillende clubs clinics te organizeren gedurende het ganse jaar, trainen met befaamde "guest trainers", open voor goalies van alle clubs. Dit alles in een top sfeer, hard werken om iedereen naar boven te trekken. Nieuwe technieken leren van trainers die anders werken, delen met anderen om allen te progresseren.

We hebben een vzw opgericht, voor promoten en om de goalies nog beter te begeleiden.

De deelnames betaald voor kampen dienen voor de de verhuring van de infrastructuren, de vergoeding van de staff, de organisatie van neven activiteiten en de aankoop van trainingsmateriaal. Je moet weten dat om goed te werken tijdens een kamp 1 trainer per 3 à 4 goalies nodig is. Het doel is niet van gemakelijk geld te maken maar wel mentaliteiten te veranderen, want de goalies worden te vaak vergeten.
 
Target wordt een grote goalie familie, meer dan 400 goalies maken deel van ons Facebook groep, goalies van over de hele wereld die er geregeld videos plaatsen, hun mening en advies geven, enz.
Ons team staffers komt van een beetje overal in Europa, met hun ervaringen en verschillende trainings technieken die je persoonlijke ervaring zullen verrijken.
 
 Ons target: goales goed inhun spel, in hun hoofd en body ! 
Wie is Target ?
Arthur Reinhard
 
Geboren op 20 januari 1993.

Student in Louvain-la-Neuve
Event Management & Organisatio
n

Goalie trainer

 

arthur.targetgoalies@gmail.com

Mathilde Petriaux

Geboren op 23 juli 1997

Studente in Lille, 2 staps kiné

Goalie van het Franse team
Dames Indoor & outdoor

Goalie bij White Star,
Goalie trainer bij White Star & Hoegaarden
 

mathilde.targetgoalies@gmail.com

Douglas Reinhard
Geboren op 12 januari 1999
Studeerd Bio ingenieur
bij de ULB,

Goalie bij Wellington THC
Goalie trainer bij Wellington
 

douglas.targetgoalies@gmail.com